Com la Ràdio evoluciona, cada vegada hi ha més càmeres i comença a ser un híbrid entre ràdio i televisió. Per això hem portat al programa a un gran professional de la televisió, encara que també va fer ràdio als seus orígens.

Francesc Latorre és un crack que ha passat de les rodes a les pilotes, o sigui que tot li surt rodó, i a sobre és amic dels Reis Mags d’Orient… clar, tant anar al circuit de Bahrain…

Ell té una llarga trajectòria com a periodista esportiu de la Fórmula 1 a TV3 i ara també amb el Barça.

El Francesc ens explicarà les seves experiències, aventures i anècdotes al món de la Fórmula1 durant 11 anys i els seus fascinants viatges, coneixements que també ha plasmat al seu llibre Cop de Teatre.

Pel glamour, per descobrir la F1 en el seu estat pur, el luxe, la bombolla que està separada del món, el millor és el circuit de Mònaco. Són els iots, les models, els actors, les actrius, és un món irreal, els Ferraris, els Maserati et passen pel costat…

Francesc Latorre, periodista esportiu

Per què es diu així el llibre?
Ho descobrirem a l’entrevista i a més, sabrem quines dades i quina informació ha escrit al llibre el nostre Willy Fog favorit: «tafaneries» dels pilots, gastronomia, cultura de cada país… I el llibre està ple de fotos amb celebrities!!!

També coneixerem els seus gustos i celebrarem junts el premi Ondas que van rebre.

I ara amb les retransmissions dels partits del Barça també té anècdotes!

Ara fa un parell d’anys que dono classes. Aprenen els alumnes i també aprenc jo i sempre aprens alguna cosa bona de qui t’entrevista o en aquest cas, dels alumnes. És una experiència molt xula.

Francesc Latorre, periodista esportiu

Entrevista realizada por Angie Bustamante en el programa Despierta

Artículo anteriorEntrevista a Luis Segarra, Día Mundial de la Radio 2021
Artículo siguienteNº 1 Top Despí – Semana 07-2021

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí