Margi Gual - Sant Joan Despí En Comú - Ràdio Despí

Margi Gual, de Sant Joan Despí en Comú, també ha participat en la #RadioMaratóSJD20 celebrant aquesta festa solidària en col·laboració amb la Creu Roja de Sant Joan Despí.

Gaudeix de l’entrevista completa en aquest vídeo i de totes les entrevistes de la #RadioMaratóSJD20 a la nostra pàgina web.

Perfil Margi Gual
Nivelació amb la Diplomatura d’Educació Social (UNED). Post graus en Mediació per a la integració social a la UAB i en Direcció i Gestió d’Organitzacions no lucratives a la Universitat Ramón Llull. Pedagogia del lleure i animació socio cultural de l’INCANOP.

Ha treballat com a monitora, directora en el lleure, tècnica en prevenció de drogodepenències d’infants i joves a escoles i ajuntaments de Catalunya.
Formadora en temes d’educació, participació, gestió i direcció, tant en l’àmbit del lleure com per a mestres i professorat, pares i mares i personal tècnic d’Ajuntaments.
Adaptació al lleure d’una proposta educativa sobre refugi i asil.
Participació en l’elaboració de programes educatius.

Vinculada des de sempre a la vida social i cultural de Sant Joan Despí i en especial a l’educació en el lleure, durant molts anys com a directora i coordinadora pedagògica del Centre d’Esplai el Nus.

Al mandat 2015-2019 va estar Tinenta d’Alcalde d’Acció Social i Igualtat.

Font: http://sjdespi.net/
Artículo anteriorEntrevista a Jordi Elias
Artículo siguienteEntrevista a Pere Àngel Montserrat

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí