Margi Gual - Sant Joan Despí En Comú - Ràdio Despí

Margi Gual, de Sant Joan Despí en Comú, també ha participat en la #RadioMaratóSJD20 celebrant aquesta festa solidària en col·laboració amb la Creu Roja de Sant Joan Despí.

Gaudeix de l’entrevista completa en aquest vídeo i de totes les entrevistes de la #RadioMaratóSJD20 a la nostra pàgina web.

Perfil Margi Gual
Nivelació amb la Diplomatura d’Educació Social (UNED). Post graus en Mediació per a la integració social a la UAB i en Direcció i Gestió d’Organitzacions no lucratives a la Universitat Ramón Llull. Pedagogia del lleure i animació socio cultural de l’INCANOP.

Ha treballat com a monitora, directora en el lleure, tècnica en prevenció de drogodepenències d’infants i joves a escoles i ajuntaments de Catalunya.
Formadora en temes d’educació, participació, gestió i direcció, tant en l’àmbit del lleure com per a mestres i professorat, pares i mares i personal tècnic d’Ajuntaments.
Adaptació al lleure d’una proposta educativa sobre refugi i asil.
Participació en l’elaboració de programes educatius.

Vinculada des de sempre a la vida social i cultural de Sant Joan Despí i en especial a l’educació en el lleure, durant molts anys com a directora i coordinadora pedagògica del Centre d’Esplai el Nus.

Al mandat 2015-2019 va estar Tinenta d’Alcalde d’Acció Social i Igualtat.

Font: http://sjdespi.net/
Artículo anteriorEntrevista a Jordi Elias
Artículo siguienteEntrevista a Pere Àngel Montserrat

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.