Avui coneixerem 12 maneres de matar i una sola de morir impactant, veritat? Però no us espanteu, que es tracta d’un llibre!

Com és una obra col·lectiva tenim una representació de 3 de les escriptores del Racó de Dones escriptores de Sant Joan Despí que han col·laborat al llibre: La Glòria Alcàcer, la Llum Torrens i l’Anna López Artiaga.

El gènere d’aquest llibre està clar pel títol, gènere negre, però elles ens explicaran per què van escollir aquest gènere per fer una recopilació de relats i si totes es trobaven còmodes amb aquest gènere.

La idea va quallar de seguida, fins i tot el títol.

Va ser important que l’Anna, ens va preparar tota una sèrie de maneres de matar, això es va rifar dintre del grup. O sigui que cadascuna ha escrit en funció del que li va tocar. I això té un mèrit des del punt de vista d’escriptores, que t’has d’adaptar a crear uns personatges que possiblement no són els que més t’agradin o els que tu vulguis però que encaixaven bé amb la forma de matar que t’havien tocat.

Coneixerem diferents formes de matar que han descrit, i en què s’han inspirat per crear situacions tan inusuals a les nostres vides.

Per al·lèrgia, per hipnosi, per riure, de por, esclafat per la pota d’un elefant…alguns han acabat tirant cap a l’humor.

Jo volia denunciar que no es mata mai per amor, i posar en valor tota una sèrie de professionals com les assistentes socials i la gent que treballa avui amb la violència de gènere.

Glòria Alcàcer, autora de 12 maneres de matar i una sola de morir

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable Ràdio Despí.
  • Finalidad  Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios  Ràdio Despí.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.