A l’entrevista al Racó de Dones Escriptores parlem amb l’Antonia Mostazo, Concepción Mostazo i la LLum Torrens, qui ens presenten el seu nou llibre en els estudis de Ràdio Despí titulat Avui prenem la paraula | Hoy tomamos la palabra.

El Racó de Dones Escriptores està format per un grup de 17 dones de la nostra ciutat aficionades a escriure. En aquest espai elles comparteixen els seus escrits, fan xerrades literàries, es presenten a concursos i també, assisteixen a cursos i tallers. A més a més, estan implicades amb la Regidora d’Igualtat i formen part del Consell de Dones, a part de participar activament en actes organitzats des de l’Ajuntament. Totes elles han anat publicant llibres i hem tingut el plaer d’entrevistar-les en els nostres estudis.

El llibre Avui prenem la paraula | Hoy tomamos la palabra són 17 relats de cada una de les dones que formen part del racó. Els temes són molt variats. Cadascuna ha escrit sobre el tema que més li ha agradat.

Els relats que es poden trobar en el llibre són: relats de denúncia, relats del món cotidià, etc.

Valoramos la libertad para crear y escribir es crear. A mí, personalmente, si me exigen escribir de una manera o de otra ya coartan mi libertad creativa. Por lo tanto, ha sido muy bueno que cada una de nosotras se expresara en la lengua con la que escribe más fácilmente

Concepción Mostazo, integrant del Racó de Dones Escriptores
Artículo anteriorNº 1 Top Despí – Semana 15-2019
Artículo siguienteEntrevista a Sonia Ortiz

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí