Entrevista a Jordi Elias, candidat per Junts per S.J.D. a la alcaldia de Sant Joan Despí a les Eleccions Municipals 2019

Jordi Elias Terns va néixer a Barcelona i a l’any 2004 es va fiançar a Sant Joan Despí. Viticultor i elaborador de caves i vins ecològics del Celler familiar Parató al Pla del Penedès.

Des de ben jove la seva formació sempre ha estat relacionada amb el món vitivinícola; va estudiar Agricultura biodinàmica i ecològica a l’Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i a l’Institut Agrícola Català de Sant Isidre. A més, s’ha format en direcció comercial i màrqueting i disseny i producció editorial.

És l’encarregat de tota la part tècnica del celler i de les vinyes fent que els seus productes siguin reconeguts i de prestigi. Va formar part dels moviments socials del poble, sobretot de l’ANC i l’any 2014 va començar a participar en la política.

Junts per Sant Joan Despí porta com a valors la sostenibilitat, proximitat, cohesió social i la construcció de la Republica Catalana.

El que hem de fer a Sant Joan Despí és remillorar la ciutat. Sant Joan Despí és una ciutat amb esperit de poble i això no ho volem perdre.

Jordi Elias Terns

XARXES SOCIALS:
Web: www.juntsxsantjoandespi.cat
Twitter: @Juntsxsantjoan
Instagram: @juntsxsantjoandespi
Facebook: @juntsxsantjoandespi

Artículo anteriorEntrevista a Manuel Ruiz (Societat Justa Despí)
Artículo siguienteEntrevista a Manuel López (PP)

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.