Entrevista a Jordi Elias, candidat per Junts per S.J.D. a la alcaldia de Sant Joan Despí a les Eleccions Municipals 2019

Jordi Elias Terns va néixer a Barcelona i a l’any 2004 es va fiançar a Sant Joan Despí. Viticultor i elaborador de caves i vins ecològics del Celler familiar Parató al Pla del Penedès.

Des de ben jove la seva formació sempre ha estat relacionada amb el món vitivinícola; va estudiar Agricultura biodinàmica i ecològica a l’Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i a l’Institut Agrícola Català de Sant Isidre. A més, s’ha format en direcció comercial i màrqueting i disseny i producció editorial.

És l’encarregat de tota la part tècnica del celler i de les vinyes fent que els seus productes siguin reconeguts i de prestigi. Va formar part dels moviments socials del poble, sobretot de l’ANC i l’any 2014 va començar a participar en la política.

Junts per Sant Joan Despí porta com a valors la sostenibilitat, proximitat, cohesió social i la construcció de la Republica Catalana.

El que hem de fer a Sant Joan Despí és remillorar la ciutat. Sant Joan Despí és una ciutat amb esperit de poble i això no ho volem perdre.

Jordi Elias Terns

XARXES SOCIALS:
Web: www.juntsxsantjoandespi.cat
Twitter: @Juntsxsantjoan
Instagram: @juntsxsantjoandespi
Facebook: @juntsxsantjoandespi

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable Ràdio Despí.
  • Finalidad  Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios  Ràdio Despí.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.