Si tens entre 16 i 29 anys i no estudies ni treballes, o coneixes algú en aquestes circumstàncies, mira el vídeo de la nostra entrevista, perquè t’interessarà molt. Parlarem d’un projecte per ajudar als joves a sortir d’aquesta situació. Ens ho explica l’Olga Olivella, del Departament de Promoció Econòmica, Ocupació i Comerç de l’Ajuntament de Sant Joan Despí i ve acompanyada pel Pol Rafecas i el Nacho Saenz, 2 joves que han viscut aquesta experiència.

Sabreu en què consisteix, els objectius i com funciona pas per pas.
També a qui va dirigit, qui ho subvenciona i com són les formacions amb alguns exemples.

A més a més, el Pol i el Nacho ens donaran el seu punt de vista i els bons resultats obtinguts durant i al acabar la seva formació.

El curs m’ha servit molt, ha sigut molt útil a nivell de feina i sobretot de treball vertical. Els formadors eren excepcionals

Pol Rafecas, participant del projecte

Las tutorías me han gustado mucho, me han ayudado mucho a darme cuenta de defectos, problemas que tenía en las entrevistas, a la hora de encontrar trabajo y también para conocerme mejor. Y me han gustado mucho las actividades que han propuesto

Nacho Saenz, participant del projecte

També, el Pol i el Nacho es dirigeixen a l’audiència per recomanar aquesta experiència i fer partíceps a les persones que es trobin en aquesta situació a Sant Joan Despí.

Recomano a tots els joves que tinguin aquesta incertesa de què no saben que fer, doncs animo a que s’apuntin al curs i que busquin alternatives a estar estancat a les pantalles i plataformes que a vegades ens limiten molt. És un ventall d’oportunitats.

Pol Rafecas, participant del projecte

Yo también animaría a la gente a apuntarse porque te ayuda en muchos aspectos, por ejemplo, si eres dejado, introvertido o inseguro, te enseña y forma para encontrar un trabajo con más facilidad.

Nacho Saenz, participant del projecte

S’han inscrit poques noies, o sigui que des de Ràdio Despí i des de l’Ajuntament de Sant Joan Despí animem a les noies que no estan estudiant i busquen feina, a participar-hi en aquest projecte.

Artículo anteriorEntrevista a Carles Gilibets, director del Festival Som de Mar
Artículo siguienteIkigai

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí