Si tens entre 16 i 29 anys i no estudies ni treballes, o coneixes algú en aquestes circumstàncies, mira el vídeo de la nostra entrevista, perquè t’interessarà molt. Parlarem d’un projecte per ajudar als joves a sortir d’aquesta situació. Ens ho explica l’Olga Olivella, del Departament de Promoció Econòmica, Ocupació i Comerç de l’Ajuntament de Sant Joan Despí i ve acompanyada pel Pol Rafecas i el Nacho Saenz, 2 joves que han viscut aquesta experiència.

Sabreu en què consisteix, els objectius i com funciona pas per pas.
També a qui va dirigit, qui ho subvenciona i com són les formacions amb alguns exemples.

A més a més, el Pol i el Nacho ens donaran el seu punt de vista i els bons resultats obtinguts durant i al acabar la seva formació.

El curs m’ha servit molt, ha sigut molt útil a nivell de feina i sobretot de treball vertical. Els formadors eren excepcionals

Pol Rafecas, participant del projecte

Las tutorías me han gustado mucho, me han ayudado mucho a darme cuenta de defectos, problemas que tenía en las entrevistas, a la hora de encontrar trabajo y también para conocerme mejor. Y me han gustado mucho las actividades que han propuesto

Nacho Saenz, participant del projecte

També, el Pol i el Nacho es dirigeixen a l’audiència per recomanar aquesta experiència i fer partíceps a les persones que es trobin en aquesta situació a Sant Joan Despí.

Recomano a tots els joves que tinguin aquesta incertesa de què no saben que fer, doncs animo a que s’apuntin al curs i que busquin alternatives a estar estancat a les pantalles i plataformes que a vegades ens limiten molt. És un ventall d’oportunitats.

Pol Rafecas, participant del projecte

Yo también animaría a la gente a apuntarse porque te ayuda en muchos aspectos, por ejemplo, si eres dejado, introvertido o inseguro, te enseña y forma para encontrar un trabajo con más facilidad.

Nacho Saenz, participant del projecte

S’han inscrit poques noies, o sigui que des de Ràdio Despí i des de l’Ajuntament de Sant Joan Despí animem a les noies que no estan estudiant i busquen feina, a participar-hi en aquest projecte.

Artículo anteriorEntrevista a Carles Gilibets, director del Festival Som de Mar
Artículo siguienteIkigai

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.