#RadioMaratoSJD20

La #RadioMaratóSJD20 de recollida de joguines, que caracteritza a Ràdio Despí, tindrà lloc el proper 19 de desembre d’una forma una mica diferent a causa de les actuals circumstàncies sanitàries.

A partir de les 10h del matí del 19 de desembre de 2020, es dura a terme la Ràdio Marató amb la qual participem en la campanya Cap nen sense joguina de la Creu Roja de Sant Joan Despí. Tot i que serà una jornada de ràdio diferent, amb entrevistes limitades a 2 persones per entitat participant i sempre garantint la distància de seguretat i mascareta, no volem deixar enrere a ningú.

Per aquest motiu, en aquesta edició volem compartir a través d’ streaming tot el que passi dins de l’estudi de l’emissora. Per això, disposem d’un sistema multicàmera que permetrà arribar a tota l’audiència a través de YouTube, Facebook i a la nostra pàgina web.

Recorda que el COVID no atura les campanyes solidàries i que Creu Roja continua amb la recollida de joguines a la seva seu a Sant Joan Despí. Pots consultar l’horari per aportar la teva joguina a la seva pàgina de Facebook.

Recollida Joguines
En cas de dubte podeu contactar a la Creu Roja de Sant Joan Despí: 93 373 37 58

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable Ràdio Despí.
  • Finalidad  Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios  Ràdio Despí.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.