#RadioMaratoSJD20

La #RadioMaratóSJD20 de recollida de joguines, que caracteritza a Ràdio Despí, tindrà lloc el proper 19 de desembre d’una forma una mica diferent a causa de les actuals circumstàncies sanitàries.

A partir de les 10h del matí del 19 de desembre de 2020, es dura a terme la Ràdio Marató amb la qual participem en la campanya Cap nen sense joguina de la Creu Roja de Sant Joan Despí. Tot i que serà una jornada de ràdio diferent, amb entrevistes limitades a 2 persones per entitat participant i sempre garantint la distància de seguretat i mascareta, no volem deixar enrere a ningú.

Per aquest motiu, en aquesta edició volem compartir a través d’ streaming tot el que passi dins de l’estudi de l’emissora. Per això, disposem d’un sistema multicàmera que permetrà arribar a tota l’audiència a través de YouTube, Facebook i a la nostra pàgina web.

Recorda que el COVID no atura les campanyes solidàries i que Creu Roja continua amb la recollida de joguines a la seva seu a Sant Joan Despí. Pots consultar l’horari per aportar la teva joguina a la seva pàgina de Facebook.

Recollida Joguines
En cas de dubte podeu contactar a la Creu Roja de Sant Joan Despí: 93 373 37 58
Artículo anteriorEl tradicional partido de los juguetes, suspendido por el COVID-19
Artículo siguienteEntrevista a Richard Rey, cantante de Salsa

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí