#RadioMaratoSJD20

La #RadioMaratóSJD20 de recollida de joguines, que caracteritza a Ràdio Despí, tindrà lloc el proper 19 de desembre d’una forma una mica diferent a causa de les actuals circumstàncies sanitàries.

A partir de les 10h del matí del 19 de desembre de 2020, es dura a terme la Ràdio Marató amb la qual participem en la campanya Cap nen sense joguina de la Creu Roja de Sant Joan Despí. Tot i que serà una jornada de ràdio diferent, amb entrevistes limitades a 2 persones per entitat participant i sempre garantint la distància de seguretat i mascareta, no volem deixar enrere a ningú.

Per aquest motiu, en aquesta edició volem compartir a través d’ streaming tot el que passi dins de l’estudi de l’emissora. Per això, disposem d’un sistema multicàmera que permetrà arribar a tota l’audiència a través de YouTube, Facebook i a la nostra pàgina web.

Recorda que el COVID no atura les campanyes solidàries i que Creu Roja continua amb la recollida de joguines a la seva seu a Sant Joan Despí. Pots consultar l’horari per aportar la teva joguina a la seva pàgina de Facebook.

Recollida Joguines
En cas de dubte podeu contactar a la Creu Roja de Sant Joan Despí: 93 373 37 58
Artículo anteriorEl tradicional partido de los juguetes, suspendido por el COVID-19
Artículo siguienteEntrevista a Richard Rey, cantante de Salsa

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.