Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, realitzem una entrevista en els estudis de Ràdio Despí a Margi Gual, regidora d’Acció Social i Igualtat de l’Ajuntament de Sant Joan Despí.

La Margi Gual és nascuda al Barri Centre de Sant Joan Despí on va viure junt amb els seus pares. La seva formació acadèmica és en Pedagogia de Lleure i Animació Sociocultural i Directora de lleure. Va realitzar un postgrau en Direcció i Organització d’activitats no lucratives i Mediació per a la integració social.

És cofundadora del Centre d’Esplai El Nus l’any 1986 i a més a més, ha estat Tècnica en Prevenció Drogodependències d’infants i joves a escoles i ajuntaments d’arreu de Catalunya. A Sant Joan Despí ha anat participant en diverses entitats al llarg dels anys, fins el dia d’avui on forma part de SJD en Comú. És regidora d’Acció Social i Igualtat.

Es vol demostrar amb la manifestació i amb la vaga, que si les dones ens aturem el món s’atura i nosaltres ens aturem perquè volem canviar l’ordre de les coses.

Margi Gual, Regidora d’Acció Social i Igualtat a l’Ajuntament de Sant Joan Despí

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable Ràdio Despí.
  • Finalidad  Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios  Ràdio Despí.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.