Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, realitzem una entrevista en els estudis de Ràdio Despí a Margi Gual, regidora d’Acció Social i Igualtat de l’Ajuntament de Sant Joan Despí.

La Margi Gual és nascuda al Barri Centre de Sant Joan Despí on va viure junt amb els seus pares. La seva formació acadèmica és en Pedagogia de Lleure i Animació Sociocultural i Directora de lleure. Va realitzar un postgrau en Direcció i Organització d’activitats no lucratives i Mediació per a la integració social.

És cofundadora del Centre d’Esplai El Nus l’any 1986 i a més a més, ha estat Tècnica en Prevenció Drogodependències d’infants i joves a escoles i ajuntaments d’arreu de Catalunya. A Sant Joan Despí ha anat participant en diverses entitats al llarg dels anys, fins el dia d’avui on forma part de SJD en Comú. És regidora d’Acció Social i Igualtat.

Es vol demostrar amb la manifestació i amb la vaga, que si les dones ens aturem el món s’atura i nosaltres ens aturem perquè volem canviar l’ordre de les coses.

Margi Gual, Regidora d’Acció Social i Igualtat a l’Ajuntament de Sant Joan Despí
Artículo anteriorNº 1 Top Despí – Semana 11-2019
Artículo siguienteEntrevista a David García (Ganador Top Chef )

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí