Amb la pandèmia molts sectors estan patint, però d’uns es parla més que d’altres i per això avui volem saber quina és la situació dels assessors financers, fiscals, laborals i comptables de la mà de l’assessor Josep Lluis Carbonell.

En Josep Lluis Carbonell és soci, cofundador i director del departament de Recursos Humans a l’Assessoria Despí, a més d’expert en productes financers.

Hi ha molta gent que està patint molt pels seus treballadors, el seu negoci… i nosaltres estem darrera d’això i fem d’intermediaris amb l’Administració. L’Administració està saturada i les pàgines no funcionen, els telèfons no els agafen. Ens trobem impotents amb tot això

Josep Lluis Carbonell, assessor financer

Aquest sector, l’assesoria financera, és un sector considerat essencial però que està vivint una situació caòtica i està treballant inclús els diumenges. A més, es troben amb situacions molt dures dels seus clients i necessiten aplicar molta psicologia per ajudar.

Els clients no veuen tota la feina que hi ha darrera i demano que no s’enfadin si un dia no podem donar a l’abast. Els hi demano paciència, que nosaltres fem el 100%

Josep Lluis Carbonell, assessor financer

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable Ràdio Despí.
  • Finalidad  Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios  Ràdio Despí.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.