Amb la pandèmia molts sectors estan patint, però d’uns es parla més que d’altres i per això avui volem saber quina és la situació dels assessors financers, fiscals, laborals i comptables de la mà de l’assessor Josep Lluis Carbonell.

En Josep Lluis Carbonell és soci, cofundador i director del departament de Recursos Humans a l’Assessoria Despí, a més d’expert en productes financers.

Hi ha molta gent que està patint molt pels seus treballadors, el seu negoci… i nosaltres estem darrera d’això i fem d’intermediaris amb l’Administració. L’Administració està saturada i les pàgines no funcionen, els telèfons no els agafen. Ens trobem impotents amb tot això

Josep Lluis Carbonell, assessor financer

Aquest sector, l’assesoria financera, és un sector considerat essencial però que està vivint una situació caòtica i està treballant inclús els diumenges. A més, es troben amb situacions molt dures dels seus clients i necessiten aplicar molta psicologia per ajudar.

Els clients no veuen tota la feina que hi ha darrera i demano que no s’enfadin si un dia no podem donar a l’abast. Els hi demano paciència, que nosaltres fem el 100%

Josep Lluis Carbonell, assessor financer
Artículo anteriorNº 1 Top Despí – Semana 08-2021
Artículo siguienteEntrevista a Irene Funes, autora de la novela: El día que empecé a vivir

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí