En el programa Sin Escaleta, hem entrevistat a la Marta Oms i Joan Admetlla, membres del CCSJD (Club Ciclista Sant Joan Despí). En aquest espai d’una hora ens expliquen el repte que proposen per realitzar durant la setmana del dilluns 8 de març al diumenge 14 de març a les 10 de la nit.

El repte

El repte per la setmana de la dona consisteix en fer una sortida en bici i fer-te una foto amb el cartell del CCSJD, que pots descarregar aquí o recollir a la seu del CCSJD, i seguir al Club al seu compte d’Instagram. Un cop tinguis la foto feta i segueixis al Club a Instagram, hauràs de pujar la foto i etiquetar-la amb el hashtag #8MdonesCCSJDrepte.

En aquest repte només hi poden participar dones i s’entregarà un obsequi a aquelles qui ho facin que es podrà recollir a la seu del Club.

A més, també pots penjar la sortida en bici al perfil d’ Strava del CCSJD.

El Club

Actualment son 346 socis, i el 12% són dones. Una dada molt positiva que ha augmentat significativament en els darrers anys.

A més, tenen grups diferenciats entre nens i nenes, adults, seniors, etc. Aquests grups també fan sortides entre setmana, els caps de setmana, per la muntanya, a la carretera…

Artículo anteriorEntrevista a Irene Funes, autora de la novela: El día que empecé a vivir
Artículo siguienteEntrevista al grupo musical Última Llave

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.