En el programa Sin Escaleta, hem entrevistat a la Marta Oms i Joan Admetlla, membres del CCSJD (Club Ciclista Sant Joan Despí). En aquest espai d’una hora ens expliquen el repte que proposen per realitzar durant la setmana del dilluns 8 de març al diumenge 14 de març a les 10 de la nit.

El repte

El repte per la setmana de la dona consisteix en fer una sortida en bici i fer-te una foto amb el cartell del CCSJD, que pots descarregar aquí o recollir a la seu del CCSJD, i seguir al Club al seu compte d’Instagram. Un cop tinguis la foto feta i segueixis al Club a Instagram, hauràs de pujar la foto i etiquetar-la amb el hashtag #8MdonesCCSJDrepte.

En aquest repte només hi poden participar dones i s’entregarà un obsequi a aquelles qui ho facin que es podrà recollir a la seu del Club.

A més, també pots penjar la sortida en bici al perfil d’ Strava del CCSJD.

El Club

Actualment son 346 socis, i el 12% són dones. Una dada molt positiva que ha augmentat significativament en els darrers anys.

A més, tenen grups diferenciats entre nens i nenes, adults, seniors, etc. Aquests grups també fan sortides entre setmana, els caps de setmana, per la muntanya, a la carretera…

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable Ràdio Despí.
  • Finalidad  Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios  Ràdio Despí.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.