Entrevistem en els nostres estudis amb motiu de les Eleccions Municipals de Sant Joan Despí a Margi Gual, candidata per S.J.D. en Comú a l’alcaldia de Sant Joan Despí.

La Margi Gual és nascuda al Barri Centre de Sant Joan Despí on va viure junt amb els seus pares. La seva formació acadèmica és en Pedagogia de Lleure i Animació Sociocultural i Directora de lleure. Va realitzar un postgrau en Direcció i Organització d’activitats no lucratives i Mediació per a la integració social.

És cofundadora del Centre d’Esplai El Nus l’any 1986 i a més a més, ha estat Tècnica en Prevenció Drogodependències d’infants i joves a escoles i ajuntaments d’arreu de Catalunya. A Sant Joan Despí ha anat participant en diverses entitats al llarg dels anys, fins el dia d’avui on forma part de SJD en Comú. És regidora d’Acció Social i Igualtat.

SJD En Comú és un partit polític format per veïns i veïnes de Sant Joan Despí i de sindicats. També, és la unió d’ICV i d’EUiA. És un grup molt divers i plural. SJD en Comú vol portar un canvi a la ciutat i posar la política al servei de les persones.

Tenim un gran repte i és que el nostre planeta és finit. Tenim un problema greu de contaminació i hem de posar mesures molt valentes per frenar el cambi climàtic.

Margi Gual

XARXES SOCIALS:
Web: santjoandespiencomu.cat/qui-som
Twitter: @SJDespiEnComu
Facebook: @SJDespiEnComu
Instagram: @sjdespiencomu

Artículo anteriorEntrevista a José Luís Cerro (Ciutadans)
Artículo siguienteEntrevista a Josep Bracons (Esquerra Republicana de Catalunya)

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí